Over ons

Ketjesmix is al ruim 40 jaar een begrip in Den Haag en omstreken. Sinds 1977 is dit familiebedrijf, opgericht door Wim en Wil de Ket, succesvol geweest met hun broodjeszaak aan de boulevard van Kijkduin. Ketjemix, de naam van dit restaurant met een knipoog naar de familienaam van de oprichter, De Ket. Dennis de Ket stapte in het familiebedrijf om samen met zijn vader de gasten te verrassen met heerlijke broodjes. Wat ooit begon als een gewone broodjeszaak groeide in de vele jaren die volgde uit tot een volwaardig restaurant.

In januari 2019, verhuisde Ketjemix van Kijkduin naar het ABC terrein in Poeldijk. Vanaf dat moment staan Dennis en Peggy de Ket samen met trots en passie aan het roer van dit sfeervolle restaurant in het Westland, met een gezellig ingerichte serre en een buitenterras bij mooi weer.

Uiteraard serveert Ketjesmix nog altijd zijn beroemde lunchgerechten die vaak in de prijzen zijn gevallen maar ook kun je er terecht voor het luxe Ketjes ontbijt. Liever dineren in de avond? Dat is ook mogelijk, er valt genoeg te kiezen uit de uitgebreide dinerkaart.

Graag verwelkomen wij je bij Ketjesmix, 7 dagen in de week van 09.00 tot 21.00 uur.

WESTERPOORT

De overdracht was op 2 januari. Er wordt niet alleen ontbijt en lunch verzorgd, maar ook een avondkaart wordt gepresenteerd. Er is behoefte aan om ook ’s avonds open te zijn, dus er is besloten om een simpele kaart voor de avond te maken, met kipsaté en hamburgers erop.

SERRE

Er kan gezellig gegeten worden in de Serre die veranderd is. Verder is er ook een invalide toilet dus mindervalide gasten kunnen hier ook terecht.

EXTRA INFORMATIE

U kunt de auto het hele jaar gratis parkeren en tevens is er een invalideparkeerplaats voor de deur en kunt u uw elektrische auto opladen.

RESERVEREN

Bel ons om een reservering te plaatsen!